Bisous Arc en Ciel Tişört

24.90

Gökkuşağı öpücüğü tişörtü, gökkuşağı gururunu temsil eden bir tişörttür. Sizi temsil eden bir tişört mü arıyorsunuz? Yoksa sadece ayrımcılığa karşı mücadeleyi mi desteklemek istiyorsunuz? Bu tişört tam size göre!
Ödeme sayfasında bedeninizi/renginizi seçin

Gökkuşağı öpücükleri tişörtü, lgbt gururunu temsil eden bir tişörttür. Lgbt hareketinin bir üyesi olarak bir tişört mü arıyorsunuz? Ya da sadece hareketi desteklemek mi istiyorsunuz? Gökkuşağı öpücüğü motifli bu tişört tam size göre!

Bu tişörtü giyin çünkü muhteşem. Mesajınızın görülmesine izin verin. Gökkuşağı öpücükleri tişörtünü giymek, hedeflediğimiz dünyaya yerleştirilen önyargılarla mücadele etmek için bir tişört giymektir.

NİÇİN BISOUS ARC EN CIEL T-SHIRT GİYİYORSUNUZ?

Gökkuşağı tişörtüyle lgbt hareketini kutlayın. Tüm dünyada ayrımcılıkla mücadele eden lgbt hareketine desteğinizi göstermek için bu sevimli tişörtü giyin. Bu tişörtü gururla giyerek topluluğa desteğinizi gösterin ve çevrenizdekiler için farkındalık yaratın.

Hareketin bir parçası olmasanız bile, bu gökkuşağı öpücüğü tasarımlı tişörtü giyerek ayrımcılıkla mücadele etmek için hayatta mücadele ettiğinizi gösterin.

KALİTELİ BİR BISOUS ARC EN CIEL TEE-SHIRTÉ

Bu lgbt tişört, devrim niteliğindeki malzemesi sayesinde rakipsiz bir kaliteye sahiptir. Bu kalite, gökkuşağı öpüşme tişörtünün zaman içinde dayanmasını sağlar.

Malzeme türü: %100 Pamuk

tshirt arc en ciel

Değişikliğinizi seçin
EUR Euro
Bisous Arc en Ciel Tişört