Müttefik LGBT bayrağı

13.90

Kaliteli bir LGBT Müttefikler Bayrağı mı arıyorsunuz? Sunduğumuz LGBT Allies Bayrağı fiyatına teslimat dahildir, Allies Bayrağımız hakkında daha fazla bilgi edinin.
Ödeme sırasında boyutunuzu/renginizi seçin
60 x 90cm

Kategoriler:

Heteroseksüel müttefik bayrağı olarak da bilinir. Siyah beyaz altı yatay şerit ve parlak renklerde “A” harfi içerir. Bu bayrak, bir odanın duvarına asmak veya çeşitli Onur Yürüyüşlerinde LGBT bireyleri desteklemek için mükemmeldir.

LGBT Müttefik Bayrağının İşareti

Bir müttefik, heteroseksüel veya cisgender olmasına rağmen çeşitli hareketlerin haklarını destekleyen kişidir LGBT … Bu gökkuşağı “A”, heteroseksüel bayrağının renkleri olan 6 beyaz ve siyah yatay şeritten oluşan bir arka plana yerleştirilmiştir.

Koyu yeşil romantiğin (kırmızı) zıttıdır. Açık yeşil aromatik anlamına gelir. Beyaz platonik ve estetik anlamına gelir. Gri çubuk “yarı romantik “e karşılık gelir. Son siyah çubuk ise aşkın renk spektrumunu temsil ediyor.

Ayrıca “Müttefik Heteroseksüel Bayrağı” olarak da bilinir!

Gururla Müttefik Heteroseksüel Bayrağı’nı dalgalandırabileceksiniz, yakında Gay Pride var, bu yüzden lgbt bayrakları arasında bu yüce heteroseksüel bayrağı keşfetmek için beklemeyin.

Değişikliğinizi seçin
EUR Euro
Müttefik LGBT bayrağı