Biseksüel Yüzük

19.99

Biseksüel yüzük, herkes için mükemmel bir uyum sağlamak için çeşitli boyutlarda gelen yüksek kaliteli bir mücevher parçasıdır! Dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve zamanın testine dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Ücretsiz Teslimat…
Kasada bedeninizi/renginizi seçin

  • Şekil: Halka
  • Renk: Biseksüel Bayrağı ve gümüş.
  • Malzeme: %100 Metal, anti-alerjenik malzeme
  • Beden: Birkaç tane mevcuttur, beden tablosuna bakın

Biseksüel yüzük, herkes için mükemmel bir uyum sağlamak için çeşitli boyutlarda mevcut olan yüksek kaliteli bir mücevher parçasıdır! Dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve zaman testine dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Biseksüel Gurur Yüzüğü Takmak

Biseksüel Bayrağı’nın renklerini ve sembolünü içeren benzersiz tasarımıyla yüzük, biseksüel topluluğu üyeleri için mükemmel bir aksesuardır! Bu yüzüğün en büyük avantajlarından biri herkese uyması ve Biseksüel hakları ve görünürlüğü için desteğini göstermek isteyen herkes tarafından takılabilmesidir.

Bu biseksüel yüzük günlük kullanım, özel günler veya sevdikleriniz için sembolik bir hediye olarak mükemmeldir. Sade, göz alıcı tasarımı ve mevcut çeşitli boyutlarıyla biseksüel yüzük, günlük kıyafetlerinize harika bir katkı sağlar. Biseksüel topluluğunun farkındalığını ve kabulünü artırmaya yardımcı olur ve arkasında anlamlı bir mesajla etkili bir ürün haline getirir.

Görünümünüzü Biseksüel Bayraklı T-Shirt ile tamamlayabilirsiniz.

biseksüel yüzük ölçüsü

Değişikliğinizi seçin
EUR Euro
Biseksüel Yüzük